Månadens Aloe Erbjudande:
(dessa priser gäller ej vid visningar och andra event. Se gällande erbjudanden på plats)

Aloe Vera gelly
Universal produkt som är fenomenal när du tex bränt dig i solen, på brännässla,
  fått ett insektsbett eller andra sår. Använd även på torr hud och på svullnader.
Antiinflammatorisk och klådstillande. Både för människa och djur.
Tuben innehåller 118 ml.
Pris denna månaden: 160:-
(ord.pris 190:-)
 
Vill du veta mer eller boka en hälsokväll
så kontakta mig här
eller handla produkter direkt på:
www.myaloevera.se/torresta
 
 

~~~~~  **********  ~~~~~

Aloe Vera från Forever Living Products

Under många århundraden har människor världen över använt Aloe Vera just för dess goda egenskaper, mest för att vårda huden på utsidan. Men nu för tiden är det ingen som höjer på ögonbrynen åt den som också dricker Aloe Vera. Mage/tarmsystemet består av likadana vävnader som vår hud, och därför fungerar Aloe Vera också inifrån och ut.
Till största delen består Aloe Vera, precis som andra grönsaker, av vatten, men den innehåller också ett stort antal viktiga ämnen som arbetar tillsammans i synergi för att bevara din hälsa. En förutsättning för god hälsa är en mage som är i god form, eftersom en så stor del som 70 % av immunförsvaret sitter i magen. Tarmslemhinnan är faktiskt stor som en fotbollsplan, och tunn som ett ögonlock. För att fungera väl och ta upp näring måste den vara intakt.

                                                                                        

                                                                              Vad är Aloe Vera?

Aloe Vera är en köttig växt som tillhör liljefamiljen. I denna familj ingår blomväxter, men även sparris, lök och vitlök. Aloe är en egen undergrupp som består av flera hundra olika växter. Av dessa är Aloe Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den som är mest kraftfull och som används kommersiellt.
Inuti Aloe Verans blad finns den trögflytande gelén. Precis som i andra grönsaker består innehållet till största delen av vatten, men också en rad vitaminer och mineraler, om än i små mängder. I Aloe Vera finns också ett stort antal växtkemikalier. De här växtkemikalierna arbetar i synergi tillsammans med näringsämnen i ditt mage/tarmsystem för att bevara din hälsa. Det gör Aloe Vera till en nyttig grönsak för dig som vill hålla din mage i form. Hela 70% av ditt immunförsvar sitter i magen, så därför är det så viktigt att hålla den i trim. En daglig dos Aloe Vera håller slemhinnan i magen i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från det du äter och motverkar en för sur miljö i magen. Att Aloe Vera också är bra för huden är känt sedan länge.

 

Vill du veta mer eller boka en hälsokväll
så kontakta mig här
eller handla produkter direkt på:
www.myaloevera.se/torresta